PODIUM: Goudse Schouwburg Gouda - Ticket informatie

 

TICKETS

Reguliere openingstijden

Op werkdagen vanaf 11.00 uur tot aanvang van de voorstelling. Als er géén voorstelling is, van 11.00 - 17.00 uur.
Zaterdag van 11.00 - 15.00 uur en vanaf 1½ uur vóór, tot aanvang van de voorstelling.
Zondag vanaf 1½ uur vóór, tot aanvang van de voorstelling.

Telefonisch reserveren
Vanaf maandag 15 augustus 2011, 11.00 uur is telefonisch reserveren voor alle niet uitverkochte voorstellingen mogelijk op nummer 0182 - 513 750. Een telefonische reservering dient u binnen 7 dagen te betalen.

Dit kan op drie manieren:

U kunt het bedrag, verhoogd met € 3,50 administratie- en € 0,60 bespreekkosten per plaatsbewijs, aan ons overmaken op bankrekeningnummer 507110390. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u de plaatsbewijzen toe.
U kunt naar de kassa komen en uw plaatsbewijzen betalen en afhalen. In dit geval komen de € 3,50 administratiekosten te vervallen.

U geeft ons het nummer van uw Visa of Mastercard door. Wij vragen bij de creditcardmaatschappij autorisatie aan voor het verschuldigde bedrag inclusief € 3,50 administratie- en € 0,60 bespreekkosten per plaatsbewijs. Wij sturen u de plaatsbewijzen nog dezelfde dag toe.

Wij behouden ons het recht voor, indien de plaatsbewijzen niet binnen 7 dagen zijn betaald, de reservering te annuleren.

Reserveren via internet
Vanaf vrijdag 1 juli 2011 kunt u online reserveren voor alle rangen. Dit kan echter alleen bij voorstellingen waar de optie ‘bestel’ te zien is. Online reserveren kan uitsluitend via betaalmogelijkheid iDEAL. Na bevestiging worden de plaatsbewijzen binnen 3 werkdagen aan u toegestuurd. Voor het bestellen via internet betaalt u eenmalig € 3,50 administratiekosten en € 0,60 bespreekkosten per plaatsbewijs.

De toewijzing van de plaatsbewijzen gebeurt door de computer aan de hand van de, op dat moment, best beschikbare plaatsen. U kunt bij de Grote zaal kiezen uit 3 rangen (wanneer een rang niet zichtbaar is, dan is deze uitverkocht). De Kleine zaal heeft 1 rang. Nadat u het aantal plaatsbewijzen en de rang heeft geselecteerd, kunt u aangeven of u gebruik maakt van een CJP-korting. In dit scherm ziet u tevens waar u komt te zitten.

Wilt u weten waar u precies zit, bekijk dan de zaalplattegrond van onze Grote Zaal of Kleine Zaal. Bezoekt u De Goudse Schouwburg voor het eerst? Bekijk dan onze virtuele rondleiding! Hier kunt u onder andere een indruk krijgen van de afstanden in de zalen tot het toneel.

logo Goudse Schouwburg Gouda
ADRES Boelekade 67 2806 AE Gouda
EMAIL r.mewe@goudseschouwburg.nl
 

Goudse Schouwburg AGENDA

Bekijk de complete Goudse Schouwburg Gouda agenda