cabaret: Karin Bloemen - Souvenirs in Flint

  VR.
06 MRT
KARIN BLOEMEN - SOUVENIRS Flint, Amersfoort
2020
 
Hoofdprogramma Karin Bloemen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 06 maart 2020.
Dat is 27 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Karin Bloemen - Souvenirs in Flint
DEZE Karin Bloemen - Souvenirs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 06 mrt
Flint, Amersfoort
€ 37,50

Extra informatie

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Route naar Flint

Met de auto Vanuit de richting Utrecht De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden ri..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws