cabaret: Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Theater De Veste op WOENSDAG 11 MAART 2020

  WO.
11 MRT
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES 2: DE ALEX KLAASEN REVUE Theater De Veste, Delft
2020
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 11 maart 2020.
Dat is 1498 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Theater De Veste
DEZE Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 11 mrt
Theater De Veste, Delft
€ 38,00

Extra informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws