cabaret: Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Stadstheater Zoetermeer

  DO.
12 DEC
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES 2: DE ALEX KLAASEN REVUE Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2019
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 12 december 2019.
Dat is 243 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Stadstheater Zoetermeer
DEZE Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 12 dec
Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
€ 40,50

Extra informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

Route naar Stadstheater Zoetermeer

Met de auto Vanuit Amsterdam: A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). L..

Bekijk complete route naar Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws