cabaret: Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Patrick Laureij
    Fresku - 31/1 - Effenaar
    © Mark Kleijnen


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
26 MEI
PATRICK LAUREIJ - NEDERLANDS HOOP (REPRISE) De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Patrick Laureij

Extra informatie

Hij is terug. De knotmaestro uit Rotjeknor. Patrick Laureij. In 2013 kaapte hij, bijna in zijn eigen achtertuin, alle prijzen weg bij Cameretten. Daarna stak hij de Erasmusbrug over en veroverde hij de rest van de wereld. Of nou ja: van Nederland. En da’s al heel wat voor een doodgewone gozert uit Rotterdam-Zuid. Hij kwam, zag en overwon. Tourde, comedytrainde en blies het publiek omver. De zalen raakten hoe langer hoe groter hoe uitverkochter. Eerst met het programma Dekking Hoog, nu weer met Nederlands Hoop. Waarmee hij vorig jaar al de pannen van ons dak speelde. En de planken uit ons podium. Wij verheugen ons wederom op de komst van deze euromastodont. Een nultiener in nultwintig. Een mooi Maasmens in een nóg mooier theater aan de Amstel. Hij is fijn. Ja toch? Niet dan?

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

FOTO'S VAN Patrick Laureij

Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Patrick Laureij te Fresku - 31/1 - Effenaar
 
Bekijk alle 2 foto's van Patrick Laureij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws