cabaret: Sara Kroos - Verte in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Sara Kroos - Verte in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
19 MRT
SARA KROOS - VERTE De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Sara Kroos

Extra informatie

Ze is grof. Ze is direct. Ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen. En ze heeft een klein hartje. Sara Kroos. Ook nu weer etaleert ze de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn. Maar Verte gaat verder. Verte geeft blijk van een nieuwe blik. Van een vrolijk vergezicht voorbij de zwaarte. Sara neemt je mee in een achtbaan van emoties. Ze schudt je door elkaar en duikt met jou in de donkerste diepten. Om vervolgens vooral vooruit te kijken. Verder te denken. Te kijken. Te luisteren. Haar visuals zijn verrassend, haar muzikanten magistraal. En zelf is ze gewoon weer hersenschuddend scherp. En genadeloos grappig. Voor wie tegen een stootje kan.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws