cabaret: Martijn Kardol - Welkom in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Martijn Kardol - Welkom in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
23 MEI
MARTIJN KARDOL - WELKOM De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Martijn Kardol

Extra informatie

Ooit scheurde hij hier de kaartjes van het publiek. Nu bescheurt dat publiek zich om hém. Martijn Kardol. Hij won het Groninger én het Leids Cabaret Festival. Alle prijzen. En allen prijzen hem. ‘Indrukwekkend’ (NRC), ‘Uitstekende verteller’ (de Volkskrant ****) en ‘hilarische observaties.’ (Theaterkrant ****) Zijn debuutprogramma Bang werd vorig seizoen genomineerd voor de Neerlands Hoop. En nu is er Welkom. Waarin Martijn contact zoekt met de wereld en de mensen om hem heen. Of in ieder geval een poging daartoe doet. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht? Hoe dan ook: wij zetten onze deur graag voor hem open. Hij heet Martijn Kardol, wij heten hem Welkom. En we laten een ander de kaartjes wel scheuren.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws