cabaret: Nabil - Monopoly (Reprise) in De Kleine Komedie op MAANDAG 22 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nabil - Monopoly (Reprise) in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
22 JUN
NABIL - MONOPOLY (REPRISE) De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Nabil

Extra informatie

Geld. We kunnen niet zonder. Geld maakt ons gelukkig. Zeggen ze. Maar is dat ook zo? Maakt geld ons niet gewoon gemeen? Gemakzuchtig? Of gewoon gek? Nabil weet het zo net nog niet. Een Brabantse drop-out is hij, uit een bijstandsgezin. In Monopoly leidt hij je door de straten van zijn speelveld. Hij begint bij Start, gaat langs de wijze lessen van zijn moeder en pakt de ene kanskaart na de andere. Zijn pion gaat van piano naar zang, van stand-up naar stereotypen. En zo vertelt hij een prachtig verhaal, waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Zolang je maar uit de gevangenis blijft. En niet in al te dure hotels belandt. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws