cabaret: Alex Agnew - Be Careful What You Wish For in Parkstad Limburg Theaters op WOENSDAG 21 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alex Agnew
    Paaspop 2019 - Zaterdag
    © René Obdeijn
  • Alex Agnew
    Paaspop 2019 - Zaterdag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Alex Agnew - Be Careful What You Wish For in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
21 APR
ALEX AGNEW - BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
 
Hoofdprogramma Alex Agnew

Extra informatie

Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Vul aan met de gekende onderwerpen en recepten voor een Alex Agnew show, en… Be Careful What You Wish For.

Het zijn slechts kernwoorden die aantonen waarom er zoveel conflict is op de wereld. Artiesten moet die bullshit doorprikken. Maar er is tegenwoordig zoveel bullshit, dat je soms het gevoel krijgt dat je erin verdrinkt. Artiesten zijn precies de stem van de rede geworden. En dat is erg, want ze zouden niet zo belangrijk mogen zijn als we zijn. Monumenten worden afgebroken om systemen omver te werpen, maar diezelfde stenen kunnen worden gebruikt om opnieuw op te bouwen. Artiesten moeten wakker schudden en spiegelen.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

FOTO'S VAN Alex Agnew

Foto Alex Agnew te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Alex Agnew te Paaspop 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Alex Agnew

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws