cabaret: Kasper van Kooten - Speeltijd in Mainstage (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Kasper van Kooten - Speeltijd in Mainstage) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
15 OKT
KASPER VAN KOOTEN - SPEELTIJD Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
 
Hoofdprogramma Kasper van Kooten

Extra informatie

In dit tiende programma gaat Kasper van Kooten terug naar de basis. Geen decor, geen band, maar een man en zijn verhaal. In Speeltijd deelt hij zijn kijk op de wereld, zijn omgeving, maar vooral op zichzelf. Het is tevens een monument voor belangrijke mensen in zijn leven. Met zijn herkenbare humor, timing en zelfspot kijkt Van Kooten eerlijker dan ooit naar zijn eigen zuivere speeltijd. Over missers en geluk, liefde en verslaving. Met ontroerende poëzie en goudeerlijke comedy. Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om te spelen in een theater bij u in de buurt.

Route naar Mainstage

Met de auto Mainstage ligt vlak bij de snelweg A59 / A2. Met de auto volg je "De Brabanthallen" (ANWB-borden). Parkeren Mainstage beschikt over 4.000 parkeerplaatsen. Let op! Mainstage is een pin-only locatie. Met het ov Mainstage bevindt..

Bekijk complete route naar Mainstage 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws