cabaret: Tisjeboy Jay - Het Tijdelijke Abnormaal in Parkstad Limburg Theaters op DINSDAG 03 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Tisjeboy Jay - Het Tijdelijke Abnormaal in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
03 NOV
TISJEBOY JAY - HET TIJDELIJKE ABNORMAAL RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Tisjeboy Jay
Toegang Sterrang: € 29,50
Rang 1: € 29,50
Plaats: € 29,50
Rang 2: € 26,00
Rang 3: € 20,00

Extra informatie

Als jij lacht, lach ik ook!”
Al meer dan 2 jaar maakt de voormalige boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay, hilarische filmpjes. Vaak met een serieuze boodschap die je aan het denken zet.
Na zijn debuutshow van het net naar het doek en Het Tijdelijke Abnormaal komt Jay naar Heerlen met een theatershow waarin hij je meeneemt in zijn leven tijdens corona. Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen