cabaret: Tisjeboy Jay - Het Tijdelijke Abnormaal in Parkstad Limburg Theaters

  DI.
03 NOV
TISJEBOY JAY - HET TIJDELIJKE ABNORMAAL RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2020
 
Hoofdprogramma Tisjeboy Jay
Toegang
Sterrang: € 29,50
Rang 1: € 29,50
Plaats: € 29,50
Rang 2: € 26,00
Rang 3: € 20,00

Extra informatie

Als jij lacht, lach ik ook!”
Al meer dan 2 jaar maakt de voormalige boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay, hilarische filmpjes. Vaak met een serieuze boodschap die je aan het denken zet.
Na zijn debuutshow van het net naar het doek en Het Tijdelijke Abnormaal komt Jay naar Heerlen met een theatershow waarin hij je meeneemt in zijn leven tijdens corona. Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tisjeboy Jay - Het Tijdelijke Abnormaal plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen