cabaret: Fabian Franciscus - Kleine wereld in Podia Heemstede, Theater de Luifel op VRIJDAG 09 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Fabian Franciscus - Kleine wereld in Podia Heemstede, Theater de Luifel) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
09 APR
FABIAN FRANCISCUS - KLEINE WERELD Podia Heemstede, Theater de Luifel, Heemstede
2021
 
Hoofdprogramma Fabian Franciscus

Extra informatie

Vroeger zat ik daar dan, lekker in mijn eigen kleine autistische wereldje bang te zijn. Met fobieën enzo. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar ook best wel benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld.

Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival.

Route naar Podia Heemstede, Theater de Luifel

Per auto Vanaf A4 Amsterdam A4 afslag Hoofddorp/Aalsmeer. Richting Heemstede (N 201) Na de brug bij Cruquius bij tweede verkeerslichten linksaf (= Heemsteedse Dreef). Tweede straat rechts (= Camplaan, later Van Merlenlaan). Doorrijden tot ein..

Bekijk complete route naar Podia Heemstede, Theater de Luifel Heemstede
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws