cabaret: Ronald Snijders - Een avond met mij in Theater aan het Vrijthof op VRIJDAG 09 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ronald Snijders - Een avond met mij in Theater aan het Vrijthof) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
09 APR
RONALD SNIJDERS - EEN AVOND MET MIJ Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2021
 

Extra informatie

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws