cabaret: Erik van Muiswinkel in Openluchttheater Caprera op WOENSDAG 14 JULI 2021

  WO.
14 JUL
ERIK VAN MUISWINKEL Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
 
Hoofdprogramma Erik van Muiswinkel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 14 juli 2021.
Dat is 989 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Erik van Muiswinkel in Openluchttheater Caprera
DEZE Erik van Muiswinkel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 14 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 25,00

Extra informatie

De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Polzer schreef, naast een reeks fascinerende boeken, honderden krankzinnige en muzikaal altijd verrassende liedjes, waarvan er een stuk of vijf nationaal bekend werden.

Het honderdste geboortejaar van Drs. P was voor Erik van Muiswinkel aanleiding om zijn held met een voorstelling te eren. Buigt Allen Mee Voor Drs. P is door de pers met lovende recensies beloond. Dit is de laatste kans om het eerbetoon aan de woordkunstenaar te ervaren.

Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen in een kleine zaal- voorstelling op de Schaal van P: intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen.

De muzikale leiding berust bij de 28-jarige pianovirtuoos Guus van Marwijk: voor iemand met zo'n naam zwaaien alle deuren open. Erik, Guus, en Eriks langzamerhand vermaarde gitaar-licht-en-geluidsman Paul Remmelts brengen vijfentachtig minuten amusement die er als tien aanvoelen. Scherp, ontroerend en allerminst obsoleet.

Route naar Openluchttheater Caprera

Met de auto. Theater Caprera is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Bloemendaal. Bij aankomst ..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal
 

Gerelateerd nieuws