cabaret: Fabian Franciscus - Kleine wereld in Stadsschouwburg Utrecht op DONDERDAG 04 NOVEMBER 2021

  DO.
04 NOV
FABIAN FRANCISCUS - KLEINE WERELD Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2021
 
Hoofdprogramma Fabian Franciscus

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 04 november 2021.
Dat is 866 dagen geleden.

Extra informatie

Vroeger zat ik daar dan, lekker in mijn eigen kleine autistische wereldje bang te zijn. Met fobieën enzo. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar ook best wel benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld.

Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws