cabaret: Harrie Jekkers - Achter de Duinen in Agora Theater Lelystad op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Harrie Jekkers - Achter de Duinen in Agora Theater Lelystad) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 JAN
HARRIE JEKKERS - ACHTER DE DUINEN Agora Theater Lelystad, Lelystad
2022
 
Hoofdprogramma Harrie Jekkers

Extra informatie

In 'Achter de Duinen' vertelt de in Den Haag geboren en getogen cabaretier met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier. Over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven. Maar de voorstelling zal niet blijven steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren, toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeder werd besmeerd, belegd en in vier stukjes werd gesneden. Het Den Haag dat door de jaren veranderde komt ook ruim aan bod. Ongeveer een derde van de voorstelling gaat over het eiland Ibiza en de ‘campo’ waar Jekkers woont.

Route naar Agora Theater Lelystad

Openbaar vervoer: NS U verlaat het NS-station Lelystad Centrum aan de voorzijde (richting centrum). U gaat links om de bouwplaats heen en slaat de eerste rechtsaf. U loopt tussen bouwschuttingen door de Dukaatpassage in en volgt deze alsmaar recht..

Bekijk complete route naar Agora Theater Lelystad Lelystad
 

Gerelateerd nieuws