cabaret: Micha Wertheim - Micha Wertheim Voor Heel Even in Theater De Omval op DONDERDAG 20 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Micha Wertheim - Micha Wertheim Voor Heel Even in Theater De Omval) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
20 JAN
MICHA WERTHEIM - MICHA WERTHEIM VOOR HEEL EVEN Theater De Omval, Diemen
2022
 
Hoofdprogramma Micha Wertheim

Extra informatie

Micha Wertheims vorige voorstellingen kregen in Nederland en Vlaanderen uitsluitend lovende recensies. De online voorstelling Niemand Anders die hij vorig jaar maakte werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. NRC noemde Micha Wertheim voor alle duidelijkheid de beste cabaretvoorstelling van 2019. Ruim twee uur lang vuurde Wertheim zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen af op het publiek, met als rode draad de vraag hoe we moeten omgaan met alle apocalyptische informatie die ons dagelijks overspoelt. In zijn nieuwe voorstelling gooit Wertheim het over een andere boeg. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim voor heel even.

Route naar Theater De Omval

Vanaf Amsterdam (Ring Zuid) en Utrecht: A10 ringweg Amsterdam richting Zaandam/Amersfoort, afslag Diemen (afrit 113). Aan het einde van de afrit rechtsaf, richting Diemen. U rijdt langs de vaart en direct na de tweede brug aan uw rechterhand neemt ..

Bekijk complete route naar Theater De Omval Diemen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws