cabaret: Dave Chappelle & Chris Rock in Ziggo Dome op DONDERDAG 08 SEPTEMBER 2022

  DO.
08 SEP
DAVE CHAPPELLE & CHRIS ROCK Ziggo Dome, Amsterdam
2022
 
Hoofdprogramma Chris Rock Dave Chappelle
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Dave Chappelle & Chris Rock in Ziggo Dome
Tickets Dave Chappelle & Chris Rock:
do 08 sep
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 67,20 - 336,80

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Chris Rock en Dave Chappelle komen naar Ziggo Dome en de legendarische topcomedians geven hier ieder een eigen show. Dave Chappelle behoort tot de absolute wereldtop in de comedy. Hij is een van de meest gerespecteerde stand-up comedians door zijn rauwe, authentieke en soms controversiële stijl. De Amerikaan wisselt persoonlijke verhalen af met scherpe maatschappijkritiek, doorspekt met geweldige grappen. Chris Rock is één van de bekendste en meest getalenteerde comedians wereldwijd. Hij staat er om bekend geen blad voor de mond te nemen en in zijn shows schuwt hij beladen onderwerpen, zoals raciale kwesties, politiek en de klassenstrijd in de VS dan ook niet.

Route naar Ziggo Dome

Auto Vanuit alle richtingen houdt de borden Transferium aan. Kantoor ligt direct naast de Amsterdam ArenA en bij grote evenementen en voetbalwedstrijden wordt veelal ook de benaming P1 en het teken van een voetbal getoond op de borden. Vanuit..

Bekijk complete route naar Ziggo Dome Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dave Chappelle & Chris Rock plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws