cabaret: Tineke Schouten - Dubbel in Theater De Veste op DONDERDAG 26 JANUARI 2023

  DO.
26 JAN
TINEKE SCHOUTEN - DUBBEL Theater De Veste, Delft
2023
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 26 januari 2023.
Dat is 481 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tineke Schouten - Dubbel in Theater De Veste
DEZE Tineke Schouten - Dubbel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 26 jan
Theater De Veste, Delft

Extra informatie

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws