cabaret: Kiki Schippers - Meer in Deventer Schouwburg op VRIJDAG 16 DECEMBER 2022

  VR.
16 DEC
KIKI SCHIPPERS - MEER Deventer Schouwburg, Deventer
2022
 
Hoofdprogramma Kiki Schippers

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 16 december 2022.
Dat is 468 dagen geleden.

Extra informatie

Leef! Alsof het je laatste dag of allerlaatste uur is. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. In MEER maakt Kiki de rekening op met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin zij zichzelf en de wereld niet spaart.

Met haar scherpe pen bijt Kiki zich vast in de actualiteit met satire. Dat doet zij onder andere voor actualiteitenprogramma’s zoals Spijkers met Koppen, columns en met frisse liedjes voor televisieprogramma’s, zoals De Vooravond. Ze werd in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs 2017 met Er spoelen mensen aan. Minstens zo mooi is het compliment dat Frits Spits haar gaf. Hij omschreef Kiki als “de Adèle van de Lage Landen.”

Route naar Deventer Schouwburg

De Deventer Schouwburg ligt op één minuut van het station. Ook met de auto is de schouwburg prima bereikbaar en in de parkeergarage "De Leeuwenbrug" is voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk complete route naar Deventer Schouwburg Deventer
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws