cabaret: Jay Francis in Theater De Leest op VRIJDAG 02 JUNI 2023

  VR.
02 JUN
JAY FRANCIS Theater De Leest, Waalwijk
2023
 
Hoofdprogramma Jay Francis

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 02 juni 2023.
Dat is 300 dagen geleden.

Extra informatie

Tisjeboy Jay heet voluit Jay Franics maar besloot zijn carriere te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap. Tisjeboy Jay, mijn alter-ego, staat bekend om zijn controversiële meningen. Ik ben meer dan alleen iemand die overal maar een mening over heeft.” aldus de comedian.

In De War
Francis kondigt een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét bijpassende naam: “In De War”. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian.

Route naar Theater De Leest

Vanuit Tilburg (N261) -bij Piet Klerkx Meubelboulevard rijdt u nog rechtdoor -bij McDonald's slaat u rechtsaf -volg de weg parallel aan de snelweg tot aan de rotonde en ga hier rechtsaf -bij de kruising gaat u rechtsaf en direct weer linksaf de..

Bekijk complete route naar Theater De Leest Waalwijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws