cabaret: Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers in Kunstmin Schouwburg op DONDERDAG 21 DECEMBER 2023

  DO.
21 DEC
BOSSEN - VAN DE MAKERS VAN STEFANO KEIZERS Kunstmin Schouwburg, Dordrecht
2023
 
Hoofdprogramma Stefano Keizers

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 21 december 2023.
Dat is 64 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers in Kunstmin Schouwburg
DEZE Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 dec
Kunstmin Schouwburg, Dordrecht

Extra informatie

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing! En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien.

Route naar Kunstmin Schouwburg

Routebeschrijving vanaf A16 Neem afslag 21 'Dordrecht' en volg de borden 'centrum'. Rijd onder het spoor door en sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Rijd lans het spoor en sla ter hoogte van het NS station linksaf (Stationsweg). Ga vervolgens..

Bekijk complete route naar Kunstmin Schouwburg Dordrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws