PODIUM: Kunstmin Schouwburg Dordrecht - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Routebeschrijving vanaf A16

Neem afslag 21 'Dordrecht' en volg de borden 'centrum'. Rijd onder het spoor door en sla bij de verkeerslichten rechtsaf. Rijd lans het spoor en sla ter hoogte van het NS station linksaf (Stationsweg). Ga vervolgens direct rechtsaf en volg de Singel tot Schouwburg Kunstmin (aan uw linkerhand).

Routebeschrijving vanaf A15 - N3

Neem afslag 23 ‘Dordrecht’ en volg de borden ‘Dordrecht’ (N3). Verlaat na de brug direct de N3. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Merwedestraat in, die overgaat in de Oranjelaan. Ga op de Oranjelaan bij de vijfde verkeerslichten rechtsaf. Volg de Stooplaan, die overgaat in de Hallincqlaan tot aan Schouwburg Kunstmin.

Openbaar vervoer

Neem vanaf het NS-station lijn 10 (Citybus) richting P-Energiehuis. Stap uit bij halte Biesboschstraat en volg de borden Schouwburg Kunstmin (vijf minuten lopen).
Vanaf het NS-station is Schouwburg Kunstmin ook te voet te bereiken (15 minuten). Ga tegenover het station de Stationsweg op en vervolgens bij de eerste stoplichten rechtsaf de Singel op. Volg de Singel tot Schouwburg Kunstmin (aan uw linkerhand).

Waar parkeren?

Wanneer u een bezoek brengt aan Schouwburg Kunstmin kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats achter Schouwburg Kunstmin of in de straten rondom de schouwburg (betaald parkeren tot 22.00 uur). Gratis parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein achter het Energiehuis, op vijf minuten loopafstand van de schouwburg. Deze parkeerplaats wordt aangeduid met P-Energiehuis. Parkeren in de parkeervakken voor vrachtwagens en op parkeerplaatsen voor 'diensten' is niet toegestaan. Welke parkeervakken dit zijn, is met borden aangegeven. U loopt het risico een bekeurd te worden als u op deze plaaten uw auto parkeert.

Fietsen

We verzoeken u uw fiets in een fietsenrek te plaatsen. Voor de schuifdeuren bij de hoofdingang en langs de muur mogen geen fietsen worden geplaatst in verband met het vrijhouden van de oprit voor rolstoelgebruikers, ambulance en brandweer. Fietsen die daar worden neergezet, worden door het personeel van de schouwburg verplaatst.

logo Kunstmin Schouwburg Dordrecht
ADRES Sint Jorisweg 76 3311 PL Dordrecht
EMAIL info@kunstmin.nl