PODIUM: Kunstmin Schouwburg Dordrecht - Ticket informatie

 

TICKETS

Online kaartverkoop

Via www.kunstmin.nl en www.cinode.nl kunt u tot een half uur voor aanvang kaarten kopen. Tot drie dagen voor de voorstelling/film krijgt u de kaarten thuisgestuurd. Bestelt u korter van tevoren, dan liggen de kaarten voor aanvang van de voorstelling/film klaar bij de kassa. U kunt uw kaarten betalen via een automatische incasso, iDEAL of met creditcard. Bestellen via internet kost €0,50 per kaart, met een maximum van €5,- per bestelling.

Telefonisch kopen

078 - 639 79 79 (schouwburg)
078 - 639 79 69 (filmhuis)

Kaarten kunt u ook telefonisch kopen. Uw kaarten worden thuisgestuurd. U betaalt met creditcard of via een automatische incasso. U betaalt €1,- per kaart aan transactiekosten. Ook voor films in Filmhuis Cinode kunnen telefonisch kaarten worden gekocht. De transactiekosten hiervoor bedragen €0,50 per kaart (maximaal €5,- per transactie).

Telefonisch reserveren

Reserveren is uitsluitend mogelijk vanaf twee dagen voor de voorstelling of film. U betaalt voor een theatervoorstelling €1,- per kaart aan reserveringskosten, voor een film €0,50 (maximaal €5,- per transactie). Gereserveerde kaarten dienen tenminste een half uur voor aanvang van de voorstelling en een kwartier voor aanvang van de film afgehaald te zijn.

Kopen aan de kassa
Natuurlijk is het ook mogelijk kaarten direct aan de kassa te kopen. Betalen kan contant, met creditcard, PIN, CHIPknip, theaterbonnen of met de cultuurkaart.

logo Kunstmin Schouwburg Dordrecht
ADRES Sint Jorisweg 76 3311 PL Dordrecht
EMAIL info@kunstmin.nl
 

Kunstmin Schouwburg AGENDA

Bekijk de complete Kunstmin Schouwburg Dordrecht agenda