cabaret: TAFKAL in Ziggo Dome op DONDERDAG 27 JUNI 2024

  DO.
27 JUN
TAFKAL Ziggo Dome, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma TAFKAL
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets TAFKAL in Ziggo Dome
Tickets TAFKAL:
do 27 jun
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,75 - 81,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Op donderdag 27 juni 2024 staan The artists formerly known as Lama’s (Tafkal) in Ziggo Dome om hun 20-jarig jubileum als formatie te vieren. Dit doen ze met een uitbundige show getiteld TAFKALMANIA. Vanaf woensdag 11 oktober om 10.00 uur start de exclusieve presale voor klanten van VodafoneZiggo, dus vraag nu alvast je toegangscode aan via de Priority button op deze pagina. De reguliere kaartverkoop van TAFKALMANIA begint aanstaande vrijdag 13 oktober om 10 uur.

De Lama's zijn terug! Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaan verder als TAFKAL - The Artists Formerly Known As Lama's. Natuurlijk is presentator en aangever Patrick Lodiers ook van de partij. De heren hebben in totaal al met 6 shows in de Ziggo Dome gestaan en keren op donderdag 27 juni 2024 na 5 jaar afwezigheid weer terug naar ons podium. Aan het begin van de eeuw waren de Lama's ongekend populair met hun hilarische improvisatieshows op televisie. De naam mag nu dan anders zijn, maar de insteek van de show zeker niet. Verwacht een avond vol improvisatie van de bovenste plank met de bekende (en de soms beruchte) spelletjes van weleer.

Route naar Ziggo Dome

Auto Vanuit alle richtingen houdt de borden Transferium aan. Kantoor ligt direct naast de Amsterdam ArenA en bij grote evenementen en voetbalwedstrijden wordt veelal ook de benaming P1 en het teken van een voetbal getoond op de borden. Vanuit..

Bekijk complete route naar Ziggo Dome Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat TAFKAL plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws