cabaret: Najib Amhali - 30 jaar on stage in Koninklijk Theater Carré op ZATERDAG 13 JULI 2024

  ZA.
13 JUL
NAJIB AMHALI - 30 JAAR ON STAGE Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma Najib Amhali

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Najib staat alweer 30 jaar op het podium. In zijn jubileumshow kijkt hij terug op zijn leven. Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. Met als voorlopig hoogtepunt een tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters legendarisch te maken.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Najib Amhali - 30 jaar on stage plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen