Met een trendy honden fietskar naar het cabaret!

Peter Pannekoek
Met een trendy honden fietskar naar het cabaret!
Door sjoertb op 04 april 2019 - 15:26 Een fietskar voor de hond levert doorgaans mooie beelden op. Op het zadel ziet u het baasje en in de fietskar van de hond zien we dat schattige en genietende koppie van de hond. Als u zelf overweegt om een fietskar voor uw hond aan te schaffen kunnen we dit alleen maar toejuichen. Het is echt één en al plezier. En daarnaast is het ook nog eens een hele nuttige mogelijkheid om uw hond van A naar B te kunnen vervoeren.

Fietskar voor de hond
Zoals u waarschijnlijk weet zijn er op deze wereld een heleboel hondenrassen. Deze verschillen ontzettend van elkaar. Door deze verschillen zou het niet handig zijn als er maar één maat fietskar voor de hond zou bestaan. De informatievoorziening in de hierboven beschreven regels is van belang bij het kiezen van de juiste fietskar voor uw hond. Een fietskar voor de hond kan er nog zo mooi uitzien, maar u heeft er toch echt niks aan als u de hond niet eens in de fietskar kunt plaatsen. Of heeft u dan een andere oplossing?

Begin even wennen
Voor de meeste mensen die nog geen fietskar hond hebben gehad, is het in het begin meestal wel even wennen. Maar, we willen toch benadrukken dat dit in onze ogen geen beweegreden mag zijn om geen fietskar aan te schaffen. Het is namelijk zo dat u de gezinshond wel op een veilige en comfortabele manier overal mee naartoe kan nemen. Honden zullen zich al zittende in de fietskar absoluut niet gaan vervelen. Sterker nog ze vinden het prachtig om erin te zitten en tijdens de reis lekker naar buiten te kijken.

Qua constructie lijken fietskarren op elkaar, echter zijn er toch wel degelijk een hoop verschillen. Die verschillen constateert u vanzelf als u een kijkje gaat nemen tussen het assortiment aan fietskarren voor de hond die we op onze website hebben staan. Wellicht kun je nog wat regelen via een hondenverzekering om een bepaalde vergoeding hiervoor te verkrijgen.

Soorten fietskarren
We gaan nu kort in op een aantal fietskarren voor uw hond die bij ons op de website te vinden zijn. Zo hebben we onder andere de 'Doggy ride fietskar original' op onze website beschreven. Deze fietskar heeft een ruime zitruimte en het leuke is dat uw hond een goed uitzicht heeft. Daarnaast beschikt deze topper over uitmuntende ventilatie dankzij ramen van sterk fijnmazig polyester, en als slagroom op de taart heeft de fietskar een dak opening met zonnescherm. Een antisliplaag zorgt dat ie te pas en te onpas onder alle weersomstandigheden zonder problemen de weg op kan. Deze 'Doggy ride fietskar original' kun je ook nog eens uitbouwen tot een wandelwagen.

Trixie Hondenfietskar
We komen ook de Trixie Hondenfietskar tegen en daar kun je op de weg ook wel de blits mee maken. Deze is verder ook duurzaam, makkelijk te onderhouden, heeft een stevige metalen frame constructie en wielen die uitgerust zijn met een snel bevestigingssysteem. Natuurlijk de 'look' van een fietskar voor honden speelt ook mee, maar ons advies is toch om goed naar de constructie te kijken, en andere belangrijke factoren. Zo is de maat iets wat van een enorm belang is. Kijk, als de fietskar te groot is dan maakt dat niet zo heel veel uit, als deze te klein is dan wordt het toch een ander verhaal. Door middel van dit artikel hopen we u voldoende informatie over het onderwerp 'fietskar voor de hond' te hebben gegeven. Het leukste is en blijft natuurlijk om zelf een kijkje te nemen naar alle fietskarren die er zijn en om dan zelf een keuze te maken.Hannah Gadsby

AUSTRALISCHE COMÉDIENNE HANNAH GADSBY NAAR NEDERLAND...De Australische comédienne Hannah Gadsby komt naar Nederland en België met...

Jim Jefferies news

AUSTRALISCHE COMEDIAN JIM JEFFERIES NAAR NEDERLAND... De Australische comedian Jim Jefferies komt naar Nederland en België met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.