Comedy Stop Haarlem haalt comédienne Katherine Ryan voor het eerst naar Nederland

Katherine Ryan
Comedy Stop Haarlem haalt comédienne Katherine Ryan voor het eerst naar Nederland
Door KaylynB op 02 december 2020 - 12:17 Op zaterdag 18 september 2021 speelt comédienne Katherine Ryan in de Philharmonie Haarlem haar nieuwe stand-up show 'Missus'. Katherine is meer bekend van haar Netflix serie 'The Duchess', haar twee Netflix comedyspecials en verschillende TV-optredens. Het is de eerste keer dat Katherine Ryan een show in Nederland gaat geven.

Katherine Ryan groeide op in Canada, maar woont en werkt inmiddels al in Engeland.
Daar is ze uitgegroeid tot een comedyster in het land. Eerder dit jaar kwam de door Ryan geschreven en geregisseerde comedyserie 'The Duchess' uit op Netflix, waarin ze ook zelf de hoofdrol speelde.

Afgelopen jaren bracht Katherine Ryan de twee stand-up specials 'Glitter Room' en 'In Trouble' uit op Netflix. Ze was samen met Jimmy Carr co-host van 'Your Face Or Mine' op Comedy Central en 'The Fix' op Netflix, jurylid in 'Comedy Central’s Roast Battle', drie keer te zien in 'Live At The Apollo' en veel meer.

Katherine Ryan verkoopt overal in de UK, de VS en Canada zalen uit. Met haar laatste show, 'Glitter Room', stond ze vier weken in het Garrick Theatre op West End in Londen.
De voorstelling in Haarlem volgend jaar is onderdeel van de 'Missus tour', die in 2020 en 2021 over de wereld trekt.

Tickets voor de show kosten € 32.48. Tickets gaan op vrijdag 4 december om 10:00 uur in de verkoop via deze link.

Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop van deze show begint? Dat kan je instellen met deze ticketreminder.
Show Must Go On

EVENEMENTENBRANCHE VRAAGT AANDACHT VOOR ONZEKERE...Tegelijk met de maandelijkse test van het luchtalarm om 12:00 uur vanochtend,...

NPO news

NPO OPENT TIJDELIJK ‘VIERDE ZENDER’ VOL CULTUUR De NPO heeft er vanaf vandaag tijdelijk een ‘vierde zender’ bij. Deze zender...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.