Nigel NG en Katherine Ryan treden op tijdens Festival Comedy Stop in Haarlem

Comedy Stop Haarlem news_groot
Nigel NG en Katherine Ryan treden op tijdens Festival Comedy Stop in Haarlem
Door melissavkoldam op 22 november 2021 - 12:19 Comedy Stop 2022, is een comedyfestival dat op 15, 16 en 17 september plaats zal vinden in het Patronaat en in de Philharmonie in Haarlem. In meerdere zalen zullen voorstellingen van bekende en minder bekende comedians plaats gaan vinden, waarvoor fans aparte tickets kunnen kopen.

De in Maleisië geboren Nigel Ng opereert vooral vanuit Engeland en maakte de afgelopen jaren razendsnel naam als een van de grappigste comedians in het circuit. Tussen 2016 en 2019 won hij de Amused Moose Laugh Off en was hij finalist in onder meer de Leicester Comedian of the Year en Best Newcomer Award tijdens het grootste comedyfestival ter wereld: The Edinburgh Fringe. Hij speelt inmiddels overal en is regelmatig op TV te zien.

De show is op 16 september en tickets gaan in de verkoop op 26 november om 10:00 uur. Kaarten voor Nigel NG in het Patronaat kosten €19,60.

Katherine Ryan domineert momenteel zowel de televisie als live comedy scene in het Verenigd Koninkrijk en alles daar buiten. Katherine’s debuut Netflix-sitcom The Duchess kwam op 11 september uit en knalde toen direct naar de top in alle Britse hitlijsten. Katherine schittert niet alleen in de hoofdrol van de serie, maar schreef en produceerde ook alle afleveringen.

De show is op 17 september en kaarten hiervoor zijn al te koop.
Kaarten voor Katherine Ryan in de Philharmonie kosten €32,48.

Andere artiesten voor het festival zullen komende maanden bekend gemaakt worden.Cameretten news

THJUM ARTS WINT 55STE EDITIE VAN CAMERETTENVrijdag vond de 55ste editie van Cameretten plaats in het Nieuwe Luxor...

Guido Weijers

GUIDO WEIJERS CANCELT OUDEJAARSCONFERENCE OP RTL4 Guido Weijers heeft eigenhandig de stekker uit de oudejaarsconference voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.