Comédienne Katherine Ryan presenteert nieuwe show Battleaxe in Haarlem

Katherine Ryan
Comédienne Katherine Ryan presenteert nieuwe show Battleaxe in Haarlem
Door PhaedraW op 26 februari 2024 - 10:28 Katherine Ryan staat op vrijdag 20 september 2024 met haar nieuwe show Battleaxe in PHIL in Haarlem, als onderdeel van het festival Comedy Stop. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL. ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem en nu zal ze weer het Haarlemse podium betreden.

Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening en een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties.

De geboren Canadese woont al jaren in het Verenigd Koninkrijk en heeft van daaruit de wereld veroverd. Ze treedt overal op, maakt TV-shows, schrijft boeken en acteert in series. Zo is ze onder meer te zien in haar Netflix-serie The Duchess, die ze zelf schreef en produceerde. Katherine Ryan schreef het boek The Audacity, dat meteen de Sunday Times bestseller lijst in schoot. Ook maakt ze de podcast Telling Everybody Everything, die regelmatig de podcast-charts aanvoert.

Deze show is onderdeel van het Comedy Stop festival, dat 19, 20 en 21 september plaatsvindt in Haarlem.

De kaartverkoop gaat vrijdag 1 maart om 10:00 van start en tickets zijn vanaf €22,40 te verkrijgen. Koop hier kaarten voor Katherine Ryan @ PHIL.

Als eerste erbij zijn als de kaartverkoop van start gaat? Stel hier je reminder in!Bestel tickets Katherine Ryan in Phil.
Tickets Katherine Ryan
vr 20 sep
Phil., Haarlem
€ 22,40
Randy Feltface

RANDY FELTFACE KOMT TERUG NAAR NEDERLAND VOOR SHOWS... Randy Feltface , meestal alleen Randy genoemd of, af en toe, Randy the...

Sarah Millican

BRITSE COMÉDIENNE SARAH MILLICAN NAAR NEDERLAND EN... De Britse comédienne Sarah Millican komt terug naar Nederland en België. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.