cabaret: Martin Simek - Enkelspel in Theater Twee Hondjes op VRIJDAG 10 APRIL 2015

  • Martin Simek
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  VR.
10 APR
MARTIN SIMEK - ENKELSPEL Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2015
 
Hoofdprogramma Martin Simek
Toegang € 17,00 / € 15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 10 april 2015.
Dat is 3304 dagen geleden.

Extra informatie

"Als je geen pech hebt, heb je al mazzel genoeg", was de tekst boven de werktafel van de legendarische Ajax-voorzitter Jaap van Praag. Hij had namelijk nagenoeg al zijn familieleden in het concentratiekamp verloren.

Boven de werktafel van Martin Simek hangt een overlijdensbericht: “Vijf minuten voor zijn dood zag hij er nog uit of hij zijn hele leven voor zich had. Toch op zijn 94e alsnog onverwacht overleden.”

Als oud-tennisser is Simek vertrouwd met het feit dat het leven een enkelspel is.. En bovendien inderdaad enkel een spel, wat het niet minder ernstig maakt. Alleen wie tegen zijn verlies kan, zal in het zweet zijns aanschijns hartelijk om zichzelf kunnen lachen.

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis
 

FOTO'S VAN Martin Simek

Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015
 
Bekijk alle 4 foto's van Martin Simek