Halve Finalisten Culture Comedy Award 2011 Bekend‏

Door JT1990 op 07 oktober 2011 - 12:02 Het was een moeilijke keuze voor de selectiecommissie van Stichting Culture Comedy om 'maar' acht kandidaten uit te kiezen. Want na zes spannende voorrondes moesten er toch een hoop namen afvallen voor de halve finale. De halve finales zullen in het Parktheater in Eindhoven plaatsvinden op 3 en 4 november. Eerst zal er nog een serie try-outs plaatsvinden en ook komt er een workshop onder leiding van niemand minder dan Bob MacLaren.

De halve finalisten zijn: Berit Companjen, Farbod Moghaddam, Felix Heezemans, Gerthein Boersma, Guy Folie, Kasper van der Laan, Ralf Jennes en Tex de Wit.

Tijdens de finaledagen worden de comedy talenten beoordeeld door een onafhankelijke vak jury. Na de finale gaan de finalisten op tournee met de Culture Comedy Award Finalistentour. De VARA zal alles wat hierboven genoemd is registreren.



groninger

HALVE FINALISTEN GRONINGER STUDENTEN CABARET...De 6 halve finalisten van het 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn...

KeesTornnieuws

KEES TORN VERVANGT PETER HEERSCHOP OP JUBILEUMFEEST... Kees Torn zal op dinsdag 18 en woensdag 19 oktober de plaats van Peter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.