cabaret: Paul de Leeuw - VETTE PECH! in Schouwburg Amstelveen

  DI.
02 OKT
PAUL DE LEEUW - VETTE PECH! Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
HOOFDPROGRAMMA Paul de Leeuw
TOEGANG 1e rang - Volwassene € 30,50
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

VOORSTELLING HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 02 oktober 2018.
Dat is 206 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Paul de Leeuw gooide een paar seizoenen geleden hoge ogen met zijn onemanshow Ik ben rustig!. Zo kende Trouw hem vier sterren toe: 'Een openhartig cabaretprogramma van een man die steeds beter beseft wat hij heeft in het leven.' Maar soms zit dat leven niet mee. Geboren worden in Rotterdam, maar je kinderen zijn Ajax-supporters. Je vader koopt Ruud Gullit, maar leent je geen geld voor een autootje. Poliepen in de blaas. Dat is humor waar je een beetje om moet huilen, dat is VETTE PECH. Je leest het, Paul zorgt weer voor een ontspannen avondje vol hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes.

FOTO'S VAN Paul de Leeuw

Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome
 
Bekijk alle 11 foto's van Paul de Leeuw

GERELATEERDE VOORSTELLINGEN

GERELATEERD NIEUWS