cabaret: Paul de Leeuw - VETTE PECH! in Schouwburg Amstelveen

  DI.
02 OKT
PAUL DE LEEUW - VETTE PECH! Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
HOOFDPROGRAMMA Paul de Leeuw
TOEGANG 1e rang - Volwassene € 30,50
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

EXTRA INFORMATIE

Paul de Leeuw gooide een paar seizoenen geleden hoge ogen met zijn onemanshow Ik ben rustig!. Zo kende Trouw hem vier sterren toe: 'Een openhartig cabaretprogramma van een man die steeds beter beseft wat hij heeft in het leven.' Maar soms zit dat leven niet mee. Geboren worden in Rotterdam, maar je kinderen zijn Ajax-supporters. Je vader koopt Ruud Gullit, maar leent je geen geld voor een autootje. Poliepen in de blaas. Dat is humor waar je een beetje om moet huilen, dat is VETTE PECH. Je leest het, Paul zorgt weer voor een ontspannen avondje vol hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Paul de Leeuw

Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018
 
Bekijk alle 5 foto's van Paul de Leeuw

GERELATEERDE VOORSTELLINGEN

GERELATEERD NIEUWS