cabaret: Funda Mujde - Funda stelt zich aan in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 14 FEBRUARI 2019

  DO.
14 FEB
FUNDA MUJDE - FUNDA STELT ZICH AAN Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Funda Mujde
Toegang 1e rang - Volwassene € 19,00
1e rang - CJP € 17,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 14 februari 2019.
Dat is 1898 dagen geleden.

Extra informatie

Turks-Syrisch-Nederlands-Zaans-Europees-Wereldburger? Als er één is die zich aanstelt is Funda het wel. Waarom? Tijdens haar revalidatie na een auto-ongeluk gaf dokter Kuttekop het antwoord: 'Je bent een theatrale persoonlijkheid'. Natuurlijk! Funda is een vrouw, die stellen zich aan. Migrantenkind? Stellen zich aan. Moslima? Stellen zich aan! En die klagende mensen in een rolstoel ook! Funda ontmaskert zichzelf als theatrale persoonlijkheid zonder grenzen. Ze werd bekend als cabaretière, columniste en actrice in series als Zeg 'ns Aaaa, Medisch Centrum West en Vrouwenvleugel. In 2016/2017 toerde zij met Funda draait door langs de theaters.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen