cabaret: Sanne Wallis de Vries - Gut in Theater Castellum op DINSDAG 16 OKTOBER 2018

  DI.
16 OKT
SANNE WALLIS DE VRIES - GUT Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2018
 
Hoofdprogramma Sanne Wallis de Vries

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 16 oktober 2018.
Dat is 1803 dagen geleden.

Extra informatie

In 2017 was het twintig jaar geleden dat Sanne Wallis de Vries debuteerde met Sop. Nu komt zij met Gut, waarin ze zich opnieuw afvraagt hoe te leven en waartoe. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd aanbeland waar er minder ruimte is voor twijfel, maar des te meer voor het geven van tips. Met name om uit te delen. Plus: de voordelen van de maand februari, een tamme affaire, en het fenomeen trapliften. Wat tevens voorbij komt: het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen.

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

FOTO'S VAN Sanne Wallis de Vries

Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Sanne Wallis de Vries

Gerelateerd nieuws