cabaret: Erik van Muiswinkel - Buigt allen mee voor Drs. P in Theater De Veste op WOENSDAG 13 NOVEMBER 2019

  WO.
13 NOV
ERIK VAN MUISWINKEL - BUIGT ALLEN MEE VOOR DRS. P Theater De Veste, Delft
2019
 
Hoofdprogramma Erik van Muiswinkel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 13 november 2019.
Dat is 1597 dagen geleden.

Extra informatie

De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest.

Polzer schreef, naast een reeks fascinerende boeken, honderden krankzinnige en muzikaal altijd verrassende liedjes, waarvan er een stuk of vijf nationaal bekend zijn geworden.

Die schatkist moet verder worden uitgediept. Erik van Muiswinkel die in 1976 al correspondeerde met zijn held, geeft hem voor zijn honderdste geboortejaar, het volle pond.

Schaal van P
Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen. Gespeeld in een kleine zaal is het een voorstelling op de Schaal van P. Een intieme, ironische en verwarrende voorstelling om bij te huilen van het lachen.

De muzikale leiding berust bij de nog maar 25-jarige pianovirtuoos Guus van Marwijk . Voor iemand met zo’n naam zwaaien alle deuren open.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerd nieuws