cabaret: Matangi Kwartet / Youp van 't Hek in Openluchttheater Caprera

  ZO.
19 JUL
MATANGI KWARTET / YOUP VAN 'T HEK Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
 
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Matangi Kwartet / Youp van 't Hek in Openluchttheater Caprera
Tickets Matangi Kwartet / Youp van 't Hek:
zo 19 jul
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Youp & Matangi zijn al heel lang vrienden. Ooit speelden zij samen in een aantal Nederlandse concertzalen en maakten zij een bijzondere liedjes-cd. In 2008 begeleidde dit bijzondere strijkkwartet de cabaretier bij zijn zesde oudejaarsconference Troost en ze wisten allebei dat het hier niet bij zou blijven. Ze moesten alleen in beider drukke agenda’s de tijd vinden.

Komende zomer gaat dat gebeuren en maken zij een korte tour langs een paar openluchttheaters. Mooie stukken uit het repertoire van Matangi plus een aantal oude en nieuwe liedjes van Youp. De realistische teksten van Youp in combinatie met het eigen klassiek geluid van de strijkers. Een meer dan bijzondere combinatie.

Route naar Openluchttheater Caprera

Met de auto. Theater Caprera is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Haarlem en Bloemendaal. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Bloemendaal. Bij aankomst ..

Bekijk complete route naar Openluchttheater Caprera Bloemendaal
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Matangi Kwartet / Youp van 't Hek plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws