cabaret: Jeff Dunham in Sportpaleis op WOENSDAG 21 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeff Dunham
    Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Jeff Dunham in Sportpaleis) verplaatst naar maandag 03 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
21 OKT
JEFF DUNHAM Sportpaleis, Antwerpen
2020
 
Hoofdprogramma Jeff Dunham

Extra informatie

‘s werelds beroemdste buikspreker en stand-upcomedian Jeff Dunham met zijn show Seriously!? in het Sportpaleis!

Miljoenen fans op social media, meer dan een miljard views op YouTube en onsterfelijk geworden door oneliners als ‘Silence! I kill you!’: Jeff Dunham is een fenomeen en nog lang niet van plan te stoppen. Al meer dan twaalf jaar vullen Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. De poppen mogen dan wel tijdloos zijn, de grappen zijn enorm actueel. Of het nou gaat om de Amerikaanse politiek, of beroemdheden, Dunham sart, trekt alles in twijfel en kan met zijn poppen allerlei onderwerpen vanuit een totaal ander perspectief benaderen.

Route naar Sportpaleis

Met het openbaar vervoer Trein U neemt de trein tot het Centraal Station van Antwerpen. Aan of in de buurt van het Astridplein (vlak voor het station) kunt u overstappen op metro, tram of bus (De Lijn). Wie met de trein naar Antwerpen komt, c..

Bekijk complete route naar Sportpaleis Antwerpen
 

FOTO'S VAN Jeff Dunham

Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Foto Jeff Dunham te Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy
 
Bekijk alle 8 foto's van Jeff Dunham

Gerelateerd nieuws