cabaret: RUMAG. - RUMAG Theater-Event in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op DONDERDAG 22 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (RUMAG. - RUMAG Theater-Event in Theater en Congrescentrum De Hanzehof) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
22 APR
RUMAG. - RUMAG THEATER-EVENT Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2021
 
Hoofdprogramma RUMAG

Extra informatie

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals