cabaret: Peter Heerschop En Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren in Stadsschouwburg Groningen op VRIJDAG 14 APRIL 2023

  VR.
14 APR
PETER HEERSCHOP EN VIGGO WAAS - ER GAAT NOG IETS HEEL MOOIS GEBEUREN Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Peter Heerschop Viggo Waas
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Peter Heerschop En Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Peter Heerschop En Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren:
vr 14 apr
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 10,00 - 22,50

Extra informatie

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo vorig jaar voelen ze nog meer de noodzaak om op te treden. Vanavond wachten ze op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond. In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter en Viggo alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, de tv-serie Vrienden van Van Swieten en de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Maar ook, en vooral, zoeken ze het geheim van De Heilige Graal van Vriendschap. En dat allemaal in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Heerschop En Viggo Waas - Er Gaat Nog Iets Heel Moois Gebeuren plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws