cabaret: Arjen Lubach - Comedy Tour (try-out) in Stadsschouwburg Groningen op WOENSDAG 27 DECEMBER 2023

  • Arjen Lubach
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  WO.
27 DEC
ARJEN LUBACH - COMEDY TOUR (TRY-OUT) Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Arjen Lubach

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 27 december 2023.
Dat is 59 dagen geleden.

Voorstelling uitverkocht
Arjen Lubach - Comedy Tour (try-out) in Stadsschouwburg Groningen is uitverkocht.
Deze voorstelling was uitverkocht.
wo 27 dec
Arjen Lubach - COMEDY TOUR (try-out)
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 12,50 - 25,00

Extra informatie

Arjen Lubach is terug! In zijn tweede solovoorstelling COMEDY TOUR! deelt Arjen opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven.En ja: hij is veel langer dan je zou denken, namelijk 1.85m. Als je het niet gelooft, kom dan zelf maar kijken.TheaterArjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling Arjen Lubach LIVE!. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België. Het nummer Beter in Bed uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd Beter in Bed net als het liedje Woke een hit op YouTube, met miljoenen views.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

FOTO'S VAN Arjen Lubach

Foto Arjen Lubach te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Arjen Lubach

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws