cabaret: Katherine Ryan - Battleaxe in 013 op ZATERDAG 24 MEI 2025

  ZA.
24 MEI
KATHERINE RYAN - BATTLEAXE Main 013, Tilburg
2025
 
Hoofdprogramma Katherine Ryan
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Katherine Ryan - Battleaxe in 013
Tickets Katherine Ryan - Battleaxe
KIES TICKET
za 24 mei
Katherine Ryan
013, Tilburg
€ 28,30 - 65,80
za 24 mei
Katherine Ryan - Battleaxe
013, Tilburg
€ 28,30

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening. Een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties: ze komt iedere keer met een geweldige grappen en rake observaties. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem, en de hele zaal lag gierend aan haar voeten.

Route naar 013

Met het openbaar vervoer? Vanaf het station is 013 binnen vijf minuten bereikbaar. Ga bij het uitlopen van het station meteen links, bij de stoplichten ga je rechts. Neem dan de tweede straat links (Korte Heu-vel), loop deze straat uit en sla link..

Bekijk complete route naar 013 Tilburg
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Katherine Ryan - Battleaxe plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws