cabaret: Vlamousse in De Oosterpoort op WOENSDAG 20 NOVEMBER 2024 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Vlamousse in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
20 NOV
VLAMOUSSE Kleine zaal De Oosterpoort, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Vlamousse
Toegang prijs van: € 19,00

Extra informatie

Vlamousse schitterde als finalist van het tv-programma ‘Ik ga Stuk’, werd door Algemeen Dagblad uitgeroepen tot cabarettalent 2024 en verblijdde Dagblad van het Noorden met ‘In den beginne’: “In een vrolijke wervelwind komt er een stortvloed van ongemakken en ellende voorbij.”In hun debuutprogramma ‘Saampies’ legden de dames menig maatschappelijk knelpunt op het hakblok, met ‘In den beginne’ hobbelen ze het persoonlijke pad op. Want jawel, de kinderwens knaagt. Er is alleen dat piepkleine detail: voor het behoud van de aarde kunnen we beter stoppen met baren.Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid trekken zij daarbij hun ouders uit hun godenrol, Maria van haar sokkel en hun innerlijke wereld binnenstebuiten. Al gaan ze sowieso aan die kinderen beginnen, heus wel. Alleen eerst nog even afrekenen met de erfzonde.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws