PODIUM: Theater de Spiegel Zwolle - Ticket informatie

 

TICKETS

U kunt bij Odeon De Spiegel theaters op drie manieren kaarten reserveren:
Telefonisch
bij het Bespreekbureau via 038 – 4 288 288 langskomen bij het Bespreekbureau, Spinhuisplein 14

online via de website
Betaalwijzen
Aan onze kassa’s kunt u contant, met pinpas of creditcard betalen. Wij accepteren de Odeon De Spiegel theaters tegoedbon, de Nationale Theater- en Concertbon, Irischeques, de Cultuurkaart en de nieuwe PODIUM cadeaukaart. Online reserveringen kunnen worden afgerekend met iDEAL of creditcard.

Administratie- en verzendkosten
Reserveert u via internet en kiest u voor e-tickets, dan brengen wij geen kosten in rekening.
Reserveert u via internet en kiest u voor fysieke kaarten, dan brengen wij € 2,- verzend- en administratiekosten in rekening. Dit is mogelijk tot 4 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling. Daarna kunt u kaarten afhalen bij het Bespreekbureau óf kiezen voor e-tickets en de kaarten zelf thuis printen.

Reserveren = kopen
Heeft u kaarten gereserveerd? Dan rekenen wij op uw komst! Zorg dat uw kaarten 30 minuten voor aanvang van de voorstelling zijn afgehaald. Komt u zonder tegenbericht uw kaarten niet op tijd afhalen, dan brengen wij de kaarten in rekening en geven we de kaarten weer vrij voor verkoop. Het is niet mogelijk om kaarten op rekening te kopen. In alle gevallen ontvangt u kaarten pas wanneer betaling is voldaan.

logo Theater de Spiegel Zwolle
ADRES Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle
EMAIL info@zwolsetheaters.nl
 

Theater de Spiegel AGENDA

Bekijk de complete Theater de Spiegel Zwolle agenda