cabaret: Hans Teeuwen - Nou Lekker Dan in Parkstad Limburg Theaters op DINSDAG 12 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hans Teeuwen
    Lowlands 2016 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Hans Teeuwen
    Lowlands 2016 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Hans Teeuwen - Nou Lekker Dan in Parkstad Limburg Theaters) verplaatst naar maandag 15 november 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
12 JAN
HANS TEEUWEN - NOU LEKKER DAN Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
 
Hoofdprogramma Hans Teeuwen

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor donderdag 01 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 12 januari 2021.

Extra informatie

Hans Teeuwen keer na vier jaar terug naar het theater. De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

FOTO'S VAN Hans Teeuwen

Foto Hans Teeuwen te Lowlands 2016 - Zondag Foto Hans Teeuwen te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Hans Teeuwen te Lowlands 2016 - Zondag Foto Hans Teeuwen te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Hans Teeuwen te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto Hans Teeuwen te Lowlands 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 6 foto's van Hans Teeuwen

Gerelateerd nieuws