Theatervoorstellingen Theaters Tilburg in 013 te zien

Theaters Tilburg news_groot
Theatervoorstellingen Theaters Tilburg in 013 te zien
Door Cartman91 op 09 september 2020 - 15:00 Na de uitbraak van het coronavirus moesten (onder meer) podia en theaters tot nader orde de deuren sluiten. Na verloop van tijd ging het de goede kant op met het virus waardoor er meer dingen mogelijk waren en podia en theaters langzaam aan hun deuren (beperkt) mochten openen.

Met het aanbreken van het nieuwe culturele seizoen brengt dit ook problemen met zich mee, zo ondervindt ook Theaters Tilburg. De capaciteit van de zalen van dit podium is onvoldoende om inhaalvoorstellingen en nieuwe voorstellingen te vertonen. Om deze reden heeft het Tilburgse podium een samenwerkingsverband met 013 gesloten. Het poppodium heeft per zaal een grotere capaciteit, wat de ruimte biedt om een groter publiek aan te trekken.

Inmiddels is al bekend dat de cabaretvoorstelling van Henry van Loon (Onze Henry) in 013 ingehaald wordt. Ook Rob de Nijs verplaatst zijn show van Theaters Tilburg naar 013.

Er zijn ook plannen om de voorstellingen / concerten van onder meer Typhoon en Martijn Koning te verplaatsen.



Boom Chicago news

BOOM CHICAGO KOMT MET NIEUWE VOORSTELLING 'LOCK HIM...Boom Chicago organiseert als vervolg op hun succesvolle show 'Trump Up The...

Scala theater

SCALA THEATER VERKOOPT 10.000 KAARTEN IN 1 WEEK EN... Vorige week schreven we over de opening van het nieuwe coronaproof SCALA...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.