Sjaak Bral speelt theaterstuk tegelijk met collega's in 30 landen

Sjaak Bral
Sjaak Bral speelt theaterstuk tegelijk met collega's in 30 landen
Door sjoertb op 04 maart 2021 - 12:25 Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters in de hele wereld dicht. Bij dit gegeven wordt precies een jaar later stilgestaan met een bijzonder theaterstuk.

Het stuk ‘Wit Konijn Rood Konijn’ van de Iraanse schrijver Nassim Soleimanpour wordt op zaterdag 13 maart 2021 in meer dan 30 landen tegelijk gespeeld via livestream. Door verschillende tijdzondes is het mogelijk om meerdere achter elkaar te bekijken.

In Nederland is de eer aan Haags theatermaker en cabaretier Sjaak Bral om het toneel te beklimmen. Het is nog een verrassing waar ‘Wit Konijn Rood Konijn’ over gaat, ook voor de acteur zelf. Het script is weggeborgen in een verzegelde envelop en pas bij aanvang van de voorstelling verbreekt Sjaak Bral de zegel. De voorstelling is daarmee een repetitie en definitieve uitvoering in één.

Sjaak Bral speelt in de Rijswijkse Schouwburg vanaf 20:00 uur. Tickets zijn hier verkrijgbaar. De kaartprijs mag u zelf bepalen (€ 5,00, €10,00 of €15,00). Uiterlijk twee uur voor aanvang van de voorstelling wordt toegangslink naar de livestream verzonden.

We missen live muziek als geen ander, maar gelukkig zijn er veel artiesten, podia en festivals die hun publiek vermaken met livestreams. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen via livestream.



Comedy Stop Haarlem news

COMEDY STOP HAARLEM VERPLAATST NAAR SEPTEMBERHet nieuwe cabaretfestival Comedy Stop zou in 2020 in Patronaat te Haarlem...

GuidoWeijersnewss.jpg

GEEN CORONABESMETTINGEN NA TESTVOORSTELLING GUIDO... Cabaretier Guido Weijers organiseerde samen met Fieldlab Evenementen een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.