cabaret: Youp van 't Hek - Korrel Zout in Goudse Schouwburg

  WO.
23 DEC
YOUP VAN 'T HEK - KORREL ZOUT Grote zaal Goudse Schouwburg, Gouda
2020
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek

Extra informatie

Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een vrolijke en baldadige terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout die de lading volledig dekt. Domweg omdat de korrel zout al jaren een van zijn belangrijkste smaakmakers is. Niet alleen voor een leuk en onbezorgd leven, maar ook voor een aantal vrolijke theaterprogramma’s. Kortom: neem jezelf niet zo serieus. Dat scheelt uren praten met peuten en kilo’s antidepressiva.

Korrel Zout wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier.

Route naar Goudse Schouwburg

Openbaar vervoer De Goudse Schouwburg ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het NS station en bushalte 'Station Gouda' . verlaat het station aan de centrumzijde en loop links de Vredebest in tot aan kruispunt. steek het kruispunt over (l..

Bekijk complete route naar Goudse Schouwburg Gouda
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Youp van 't Hek - Korrel Zout plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws