cabaret: Dolf Jansen - Oudejaars in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

  • Dolf Jansen
    Lowlands 2013 - dag 1
    © Erik Knevelbaard
  DO.
24 SEP
DOLF JANSEN - OUDEJAARS Grote Zaal KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2020
 
Hoofdprogramma Dolf Jansen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 24 september 2020.
Dat is 29 dagen geleden.

Extra informatie

Een jaar dat begon met storm, bosbranden, een wereldwijd virus en het verdwijnen van DWDD: hoe ga je daar nog een fijne, vrolijke voorstelling van maken? Laat dat maar over aan Dolf Jansen, de ‘godfather’ van de oudejaarsconference. Hij is toe aan zijn 31ste! 'Er is weinig dat de scherpe blik van Jansen ontgaat, hij is een kompas in een verwarrende tijd”, schreef NRC ****. Gewapend met grappen en flarden poëzie staat Dolf in de startblokken om met Almere het jaar 2020 te fileren. Wees er snel bij, want voor je het weet racet hij aan jou voorbij.

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

FOTO'S VAN Dolf Jansen

Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 6 foto's van Dolf Jansen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws